Jeg har udgivet en børnebog

kongen1Så fik jeg min skønlitterære debut. I det små ganske vidst, men jeg er alligevel glad.

“Kongen med det forstenede hjerte” er et lille eventyr for børn – beregnet til højtlæsning. Jeg har testet den på en rigtig kritiker – Clara på 6 år – og hun synes den er sjov og god. Den fylder ca. 30 sider i A5-format som PDF.

Den handler om en lillebitte konge i et lillebitte kongerige. Eller faktisk om den lillebitte konges dronning, og det mystiske væsen, der hjælper hende med at redde kongens forstenede hjerte og det lillebitte kongerige.

Det er en lille, rørende oplæsningshistorie med masser af humor. Et budskab om, at livet først bliver stort og farverigt, hvis vi kan rumme både de lykkelige og de sørgelige følelser. Her er noget at hente både for børnene og de voksne , der læser historien op for dem.

Det er 12 år siden, jeg skrev den, og jeg har tit tænkt på at få den udgivet. Nu har jeg så endelig taget mig sammen, og udgivet den som e-bog på saxo.com. Næste skridt bliver forhåbentlig en trykt, illustreret udgave.

Jeg har flere småbøger på vej, mens jeg som alle andre med skrivekløe arbejder videre på “Min Store Roman”. Jeg skal nok huske at fortælle dig det først – her på siden eller på Facebook.

Køb bogen på saxo.com – den koster en lille halvtredser – her kan du også læse første kapitel af historien.

Leave a Comment