Pressemeddelelse for 10-4 Byggecenter

Pressemeddelelse skrevet for 10-4 Byggecenter og udsendt via presseudsendelser.dk

ScreenHunterDET ER IKKE NOK AT VÆRE BILLIGST

10-4.dk er blevet kåret som landets billigste online-byggemarked. Samtidig scorer byggemarkedet tårnhøje karakterer fra kunderne på TrustPilot. Hurtig levering og god kundeservice er en del af forklaringen på den familieejede byggemarkedskædes online-succes, mener direktør Kasper Lykke Kjeldsen.

En prisundersøgelse på nooda.dk har kåret 10-4.dk som Danmarks billigste online-byggemarked. Undersøgelsen viste blandt andet, at 10-4 på de undersøgte varer var hele 31% billigere end det dyreste online-byggemarked.

– Vi er naturligvis glade for resultatet, for det bekræfter at vi har gode priskontroller, der sikrer at vi er fremme i førerfeltet. Vi sidder tæt på markedet og holder øje med vores konkurrenter, siger direktøren for 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel, Kasper Lykke Kjeldsen.

Kunder fra hele landet handler i 10-4
10-4.dk udspringer oprindeligt fra en familieejet kæde af byggemarkeder i Vestjylland. 10-4 har valgt en bevidst online-strategi for at blive landsdækkende leverandør af byggematerialer til både private og professionelle, og de lave priser er kun et af fokuspunkterne.

– Det er ikke nok i sig selv at være billigst, servicen skal følge oplevelsen. Vi er i forhold til mange andre online-butikker nemme at komme i kontakt med, og det er en fordel for kunderne, at der står traditionelle forretninger bag med mange medarbejdere og stor ekspertise, siger Kasper Lykke Kjeldsen.

Karakteren 9.5 på TrustPilot
Godt 1.900 online-kunder fra hele landet har bedømt 10-4.dk på TrustPilot, hvor online-byggemarkedet opnår karakteren 9.5 ud af 10.

– Udover prisen kan vi se, at vi især scorer højt på god kundeservice og hurtig levering. Vi kan se, at handelsmønstrene ændrer sig, og internethandlen stiger kraftigt. Kunderne er mere prisbevidste, og de er gode til at søge informationer på nettet, forklarer direktøren for 10-4.

Varerne leveres i hele landet fra varelagre, der ligger tæt på kunderne. Det er også muligt at afhente varerne selv i de byer, hvor 10-4 har fysiske butikker (p.t. er afhentning dog ikke mulig hos 10-4 København).

– Vi optimerer hele tiden hjemmesiden for at gøre den så brugervenlig som mulig. Med 8.000 varenumre er det vigtigt at skabe overblik for kunderne, men også at give dem inspiration og informationer om produkterne.

App giver overblik på stedet
10-4.dk har også lanceret en iPhone-app, så kunderne kan få byggemarkedet med helt ud på byggeopgaven. Her er der et overblik over de mest anvendte byggematerialer med uddybende produktbeskrivelser.

– Kunden behøver ikke at vente, til han kommer hjem til sin computer. Han kan bestille lige på stedet, hvor han har overblikket, til nogle af markedets skarpeste priser.

Fullservice byggemarked med alle varer
De fysiske butikker og hele organisationen bag hjemmesiden betyder også et større udvalg end de fleste andre online-byggemarkeder. Har man brug for andre varer end der er på hjemmesiden, skriver man bare en mail eller griber telefonen.

– 10-4 er et fullservice byggemarked, og vi sætter en ære i at svare og betjene vores kunder hurtigt. Vi vender hurtigt tilbage med en skarp pris på varerne, lover direktøren for 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel.

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel er en famileejet byggemarkedskæde, der er etableret i Ringkøbing og ledet af tre generationer siden 1947. Udover online-butikken 10-4.dk har kæden fysiske butikker i seks byer samt forsendelseslager i København.

 

 

 

Leave a Comment