Pressemeddelelse for Buchreitz A/S

Pressemeddelelse for el-installationsfirmaet Buchreitz A/S, Kolding:

NY DIREKTØR I BUCHREITZ A/S

Søren (t.v.) og Brian (t.h.)
Søren (t.v.) og Brian (t.h.)

Brian G. Rasmussen får nu formelt titlen som direktør i el-installatørvirksomheden Buchreitz A/S, så hans partner og hovedaktionær Søren Buchreitz kan hellige sig salg og kundebesøg. Det sker i forbindelse med virksomhedens 20 års jubilæum 1. august.

– Det er en naturlig udvikling, at vi nu formaliserer den virkelighed, der har været i virksomheden i flere år. Brian G. Rasmussens interesse ligger i de administrative opgaver og Søren Buchreitz’ interesse er i salgsindsatsen, udtaler bestyrelsesformand i Buchreitz A/S, Brian Stein.

Brian G. Rasmussen har været i virksomheden som projektleder og overmontør siden 1996 og blev i 2004 medejer, og har i praksis stået for en stor del af den administrative drift i de senere år.

Søren Buchreitz stiftede elinstallatørvirksomheden i 1994 og er fortsat hovedaktionær. Han vil fremover fokusere på salg og kundekontakt som salgsdirektør.

– Det er et cadeau til Brian G. Rasmussen. Vores partnerskab og samarbejde er en væsentlig årsag til den gode udvikling, vi har haft. Det vil vi gerne gøre tydeligere over for kunder og medarbejdere med udnævnelsen af Brian G. Rasmussen, udtaler Søren Buchreitz.

Virksomheden har haft en organisk vækst gennem de tyve år, og er stadig i god udvikling med i dag 41 medarbejdere.

– Vi er kommet godt og helskindet igennem byggekrisen og står godt rustet til fremtidens udfordringer, ikke mindst fordi vi altid har været gode til at tiltrække og fastholde dygtige og engagerede medarbejdere. Det bliver min opgave som direktør at sikre, at vi til enhver tid vil stå stærkt og udvikle os på alle platforme og segmenter, udtaler Brian Rasmussen.

De to ejere ser i forbindelse med jubilæet frem til at fortsætte deres partnerskab i mange år endnu.

– Jeg har stået i spidsen de første tyve år, så nu er det Brians tur de næste tyve, siger Søren Buchreitz med smil i stemmen.

Fakta om Buchreitz A/S

El-installation, IHC, KNX, tavleanlæg, EDB, alarmanlæg, TV-overvågning m.v.

Grundlagt: 1994

Hovedaktionær Søren Buchreitz

Partner og direktør: Brian Rasmussen

Antal ansatte: 41 medarbejdere

For flere informationer, kontakt venligst:

Brian Stein – tlf. 20 28 67 17 mail: bs@adtention.dk

Brian G. Rasmussen – tlf. 20 69 85 86 – mail: bgr@76341010.dk

Søren Buchreitz – tlf. 20 69 85 84 – mail: sb@76341010.dk

http://www.76341010.dk

Leave a Comment