Pressemeddelelse for Cabaret’en Hendes Verden

Pressemeddelelse udsendt til lokalmedier i Midtjylland

KØB DIG TIL ET PAR TIMERS FRED FOR KONEN 

HendesVerden2015Det må simpelthen være årets bedste julegaveidé, mener de fem kvinder fra Cabaret’en Hendes Verden: Giv din kone en billet til forestillingen 27. eller 28. februar, så skal vi nok underholde hende et par timer, mens du laver … hvad mænd nu laver, når konen er i byen.

Den populære cabaret Hendes Verden er tilbage med et helt nyt show 27. og 28. februar i Thorning Forsamlingshus, og de fem kvinder på scenen er klar til at bruge alle midler og argumenter for at sælge billetter.

– Det er ikke fordi, forestillingen er hemmelig for mænd. Slet ikke. Vi skelner skam ikke mellem hvilke køn der kommer, bare de betaler billetter. Vi tænkte bare, med vores kendskab til mænd, at det ville være en win-win situation hvis de gav deres koner og kærester billetter til forestillingen i julegave, udtaler Hendes Verden. Mest i munden på hinanden, men sådan cirka er budskabet vist nok.

– Hun kan jo også give ham to billetter i gave … men så risikerer hun selvfølgelig, at han tager en veninde med i stedet for!

De fire gamle – Bodil Lyngsø, Kirsten Rose, Annie Thomsen og Anita Rask – har i år fået selskab af ’en lille ny’, nemlig Cille Sommer, som flere kender fra Thorningegnens Friluftsspils forestillinger, og de lover en veludstyret cabaret med helt nye numre i gammelkendt stil, men måske også en enkelt fornyelse og overraskelse eller to. De vil nemlig gerne præsentere Hendes Verden i en anden vinkel.

– Vi tænker tit på, hvordan andre ser på os kvinder. Hvilken vinkel har børn, mænd, svigermødre og ikke mindst muskuløse fitnesstrænere på Hendes Verden? Derfor har vi spurgt en masse mennesker. Ikke at vi har fået ret mange brugbare svar, men vi fortsætter med at spørge, lyder det fra den komiske kvindekvintet.

Forestillingen varer ca. 2 x 1/2 time med en enkelt en lille pause imellem, og der serveres en let tapas-anretning inden forestillingen. Billetter – der for eksempel kan bruges som julegave, adventsgave, fødselsdagsgave, pakkespilsgave eller trøstpræmie til konen, manden, kæresten, veninden eller elskerinden – kan købes på www.thorning.com eller hos SPAR i Thorning.

Leave a Comment