Pressemeddelelse for JAS Forwarding

Pressemeddelelse udsendt via presseudsendelser.dk

INTERNATIONAL FRAGTGIGANT SATSER ISÆR PÅ SME-KUNDER

Ny direktør for JAS Forwarding (Denmark) vil især fokusere service og organisk vækst efter centralisering af aktiviteter.

Ved brug af billedet kredites med: foto: Heyfaces.dkDen danske afdeling af den internationale fragtgigant JAS Forwarding, der sidste år lukkede sine kontorer i Esbjerg og Aarhus for at samle den danske administration i København, har tilpasset sig markedet efter finanskrisen, og vil nu fokusere på organisk vækst baseret på et bedre match til sine kernekunder.

– Det er især små og mellemstore virksomheder, der nyder godt af vores personlige service, som jeg mener er branchens bedste, og ikke mindst den samlede købekraft i hele vores koncern af sø- og luftfragt. Vi er repræsenteret i 81 lande med 320 kontorer og omsætter globalt for 8 milliarder DKK. Sammen med vores lager- og vognmands-firmaer er vi i stand til at håndtere internationale sendinger til og fra hele landet uden problemer, siger Chris Christensen, der 1. januar tiltrådte som ny administrerende direktør for JAS Forwarding (Denmark).

Ny dansk direktør fra hovedsædet i USA
Chris Christensen kommer til den danske afdeling fra en stilling i JAS Forwardings hovedkontor i Atlanta, USA, hvor han har været Trade Lane Director siden 2009 med ansvaret for en omsætning på 575 millioner DKK. Inden da har han haft en lang karriere i den globale speditionsbranche, blandt andet hos Scan Global Logistics, hvor han sluttede som administrerende direktør for deres USA afdeling inden skiftet til JAS Forwarding. Nu vender han så tilbage til Danmark, hvor han startede hos Airborne Express tilbage i 1995.

– Da JAS Forwarding åbnede i Danmark for fem år siden med tre kontorer, var det med en alt for optimistisk forretningsplan, især da finanskrisen satte ind lige efter. Nu har vi fokuseret vores forretning og centraliseret vores administration, så vi kan koncentrere os om det vi er gode til, nemlig branchens bedste service for virksomheder i hele landet, siger Chris Christensen.

JAS Forwarding er kommet for at blive
– JAS Forwarding er en meget finansielt velrustet, global virksomhed, der har haft overskud i 35 ud af vores 36 år i markedet. Vores virksomhed tror på organisk vækst, og det afspejler sig nu i den danske afdeling. JAS Forwarding er skam kommet til Danmark for at blive, konkluderer Chris Christensen.


JAS Forwarding er en privatejet speditionsvirksomhed med hovedkontor i Atlanta, USA. Virksomheden blev etableret for 36 år siden i Milano, og har i dag 320 kontorer med 3541 ansatte i 81 lande. Jas Forwarding transporter globalt over 275.000 TEU og 125 millioner kg luftfragt. Kerneproduktet er sø- og luftfragt til hele verden med biltransport i forbindelse med den internationale fragt. JAS Forwarding etablerede sig i Danmark i 2009 og har nu hovedkontor i København.

Leave a Comment