Pressemeddelelse for ‘to BE living’

Pressemeddelelse skrevet for to BE living og udsendt via presseudsendelser.dk

VINTAGE SILKETÆPPER AF GENBRUGTE SARIER

to BE living præsenterer en ny serie af løse tæpper fra designeren Bettina Eilersen. De moderne ’ægte tæpper’ er produceret af genanvendt silke fra indiske sarier.

Miljobillede-plaider-0024-1Farvestrålende indiske sarier af silke bliver indsamlet og genanvendt til håndknyttede tæpper med et fantastisk farvespil. De nye, løse tæpper fra to BE living er både en smuk og bæredygtig løsning, når boligens gulv skal udsmykkes.

Designeren Bettina Eilersen har gennem sine mange kontakter fået de smukke håndknyttede tæpper produceret af genbrugt silke, som kommer fra sarier fra Indien.

“Jeg kalder dem moderne ægte tæpper. Der er 3.000 gram silke pr. kvadratmeter, og det tager rigtig lang tid, fra en gammel sari bliver trævlet op, til det bliver til et færdigt tæppe, og der er ikke to tæpper, som er ens,” siger Bettina Eilersen.

I Indien bliver sarierne først samlet ind, så trævlet op og delt i farver. Derefter bliver trådene spundet til nyt garn, og garnet bliver så håndknyttet til de fantastiske vintage silketæpper.

”Farvespillet i de genbrugte silketråde gør hvert enkelt tæppe til et unika, der samtidig er bæredygtigt,” siger Bettina Eilersen.

to BE living er et firma startet af Bettina Eilersen, som er datter af Jens Juul Eilersen, designeren af Eilersen sofaer. to BE living fokuserer på interiør og tæpper til boligen.

“Hvert enkelt produkt af to BE living er lavet af de bedste materialer og på den mest eksklusive måde. Det er vigtigt for mig, at kvaliteten er i top, og at man kan se håndværket i hvert enkelt produkt. Det lever de nye silketæpper i høj grad op til,” siger Bettina Eilersen.

Se de nye vintage silketæpper og den øvrige kollektion af tæpper og boliginteriør fra to BE living på www.eilersen.eu.

For flere informationer kontakt:

Bettina Eilersen
tlf: 22 48 64 99
bed@eilersen.eu

Leave a Comment