Kontor i Viborg og nyt samarbejde

kontorJeg har fået et arbejdskontor i Viborg og er samtidig gået i samarbejde med minbyviborg.dk.

Lokalportalen minbyviborg.dk relanceres i disse dage med nyt layout og ikke mindst en massiv salgsindsats og nye annonceringsmuligheder. Jeg skal på daglig basis levere lokale nyheder til siden, og vi var enige om, at både salg og redaktion skulle være lokalt til stede i midtbyen.

Da jeg samtidig havde en opgave med at skrive artikler om kontorhuset Toldboden, blev jeg begejstret over bygningen, mulighederne og atmosfæren i det helt nye kontorkompleks tæt på banegården, og blev enig med minbyviborg.dk om at det ville være det perfekte sted. Få dage efter flyttede vi ind.

Jeg arbejder både derfra og fra hjemmeadressen – så giv mig lige et kald, inden du dukker op for at få kaffe.

Leave a Comment