Nye artikler til X-Klusiv Herning

X-Klusiv Herning

Jeg var i en årrække tilknyttet X-Klusiv Magasinerne i Herning, Viborg, Holstebro og Haderslev som fast freelancer, og fra tid til anden leverer jeg stadig artikler til magasinerne.

Her er tre af mine artikler i det nye nummer af X-Klusiv Herning.

TID OG UMAGE – interview med René Møller fra Svane Køkkenet i Herning

René Møller, der ejer Svane Køkkenet i Herning, vinder sine kunder med kreative løsninger, hvor der er brugt god tid og megen omhu, både på at opfylde kundernes behov og inspirere dem med nye ideer.

– Jeg vidste, jeg kunne gøre tingene bedre som selvstændig, end jeg ellers havde oplevet som ansat i køkkenbranchen. Indretning og montering må aldrig være tilfældig og uovervejet.

Læs artiklen i X-Klusiv Herning her

 

JEG MALER DET, JEG HAR LYST TIL – interview med billedkunstneren Jesper Nørgaard

Billedkunstneren Jesper Nørgaard har åbnet et galleri i Lind med bedre plads, hvor især hans nye ”Rockfaces” virkelig kommer til sin ret. Garagen hjemme i privaten blev alligevel for lille for billedkunstneren Jesper Nørgaard. Det er ellers stedet, hvor han komponerer sine farvestrålende malerier i takt med at musikken fra anlægget flyder ind i hans krop og ud på lærredet.

– Men det var for småt og for trangt, når kunder kom på besøg for at se mine billeder. Jeg har mange, og de er temmelig store, så det var svært at komme på afstand og se dem ordentligt i et godt lys, fortæller Jesper Nørgaard, der til sidst tog konsekvensen og åbnede et galleri.

Læs artiklen i X-Klusiv Herning her

 

MODE, MAD & MAMBO – til modeshow med 300 kvinder på Østergaards Hotel

300 kvinder slog sig løs og havde en fest, da SOS Børnebyerne og en række af Hernings butikker inviterede til en eksklusiv aften på Østergårds Hotel.

For tredje år i træk var der fuldstændig udsolgt til byens store modeshow, hvor overskuddet går ubeskåret til SOS Børnebyerne. I år var det populære arrangement flyttet til større omgivelser på Østergårds Hotel, men alligevel blev de 300 billetter revet væk, og der kunne sagtens være solgt mange flere.

Læs artiklen i X-Klusiv Herning her

 

Leave a Comment